lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hei Pandat x3

Tänään päätin liittyä Panfuun. Kiertelin ympäriinsä, ja kokeilin kaikenlaisia pelejä. Yllätyin positiivisesti Panfusta, jota alankin pelaamaan sitä säännöllisesti :) 

Tarvitsisin teidän apuanne! Missä sijaitsee ravintola? Kun minun pitäisi hommata kanaa sieltä.


 Onko niin, etteivät tavispandat pysty vaihtamaan vaatteita / käyttämään kalusteita Puumajassaan? Ja mikä on KultaPandapäivä? Jeps, tulette varmasti kuulemaan vielä rutkasti kysymyksiä >:)

Panfussa tavataan!

Sugar

1 kommentti:

  1. Eksyin tänne sun blogiisi 8D Käyköhän, että vastaan muutamaan kysymykseesi?

    1. Ravintola sijaitsee San Fran Panfussa (en muista miten se kirjoitettiin :'D) Kartasta löytyy Kaupungin ja tallin välistä.
    2. Jep, tavsipandat eivät pysty käyttämään vaatteita tai huonekaluja, mutta Panfussa on joskus erilaisia tapahtumia, joista saa myös tavispandoille vaatteita ja huonekaluja. Huonekaluja saa myös joka viikko yhden kappaleen viidakon luolan yllätyskoneesta. (Voi sieltä joskus tosi harvoin vaatteitakin tulla, esimerkiksi kerran tuli pellenenä.)
    3. Kultapandapäivä on n. kerran kuukaudessa, ja silloin kaikki Pandat saavat käyttää Kultapandojen ominaisuuksia! (Esim. ostaa ja käyttää vaatteita ja huonekaluja, ajaa autolla ja ratsastaa hevosilla jne.)

    Toivottavasti näistä oli jotain apua, ja liityin blogisi lukijaksi. :)

    VastaaPoista

Olet näköjään aikeissa lähettää kommentin? Ihanaa<3 Säästäthän kuitenkin kommenttisi sopimattomilta sanoilta, kiitos :]